Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Apparaten van de huisschoonheid

Het Apparatenlichaam van Sonic van het tijd haalt het Hoofdlichaam LEIDENE van de de Huidzorg van het Schoonheidsapparaat Electroporation aan

Certificaat
China Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd. certificaten
China Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd. certificaten
Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Goede kwaliteit, Goede prijs, de Goede dienst!

—— Emma simankovich

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Ik ben online Chatten Nu

Het Apparatenlichaam van Sonic van het tijd haalt het Hoofdlichaam LEIDENE van de de Huidzorg van het Schoonheidsapparaat Electroporation aan

Het Apparatenlichaam van Sonic van het tijd haalt het Hoofdlichaam LEIDENE van de de Huidzorg van het Schoonheidsapparaat Electroporation aan leverancier Het Apparatenlichaam van Sonic van het tijd haalt het Hoofdlichaam LEIDENE van de de Huidzorg van het Schoonheidsapparaat Electroporation aan leverancier Het Apparatenlichaam van Sonic van het tijd haalt het Hoofdlichaam LEIDENE van de de Huidzorg van het Schoonheidsapparaat Electroporation aan leverancier Het Apparatenlichaam van Sonic van het tijd haalt het Hoofdlichaam LEIDENE van de de Huidzorg van het Schoonheidsapparaat Electroporation aan leverancier Het Apparatenlichaam van Sonic van het tijd haalt het Hoofdlichaam LEIDENE van de de Huidzorg van het Schoonheidsapparaat Electroporation aan leverancier

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: kimlida
Certificering: CE
Modelnummer: Tijd-2
LED golflengte: 415nm/450nm
Toepassingsdelen: Lichaamsgezicht
Vermogen: 10w
Functies: 4
Uitgangsfrequentie: 90Khz
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

skin scrubber device

,

skin Massager

 

 

Het Apparatenlichaam van Sonic van het tijd haalt het Hoofdlichaam LEIDENE van de de Huidzorg van het Schoonheidsapparaat Electroporation aan

 

 

Functioneert:

1. Electroporation

Het introduceren van schoonheidsessentie in uw huid

Deze schoonheidsmachine wordt gebruikt voor collageeninjectie zonder een naald. Macromolecular componenten zoals collageen en hyaluronic zuur kunnen niet de diepe laag van de huid van de oppervlakte gemakkelijk doordringen. Maar met onze speciale technologie genoemd“ Electroporation“ u kunt een hoog niveau van effectivenss zonder enige pijn bereiken.

 

2. Mesoporation

Het helpt essentie diep in uw huid

„Mesoporation“ is een combinatie van mesotherapy en electroporation. In Europa wordt het wijd gebruikt mesotherapy zonder een naald. Het bereikt een F-penetratie op hoog niveau in de huid. Men rapporteert dat de de penetratiegraad van Mesoporation ongeveer 10 keer dat van conventionele therapie in een 1mm diepte van huid en 27 keer in 4mm is. Verbazen die en anti-veroudert effect is mogelijk witten.

 

 

3. Leiden

Voor behandeling van acneletsels

De Dr.arrivo werken efficiënt zonder de huid te beschadigen door een vooral gevoelige LEIDEN licht te gebruiken ontwikkelden zich uitsluitend voor schoonheidsmateriaal. Het gebruikt blauwe leiden met een golflengte van 415nm (10nm).

 

4. EMS

Voor het opheffen van huid, gewichtsverlies, cellulite behandeling

Vier elementen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat bevordert het elektro huidige werk willekeurig en het spierweefsel zeer zacht veroorzakend een secundaire spierbeweging die preverves de de elasticiteit en soepelheid van de huid.

 

 

5. Rf

Voor ontgifting, verbetert de lymfatische Drainage, bloedomloop

De elektrische energie neigt om de kortste afstand tussen twee elektroden te volgen. Wanneer de elektriciteit het leven weefsel doorneemt produceert de hoge energiestroom hitte als kenmerk van de elektrische energie en weerstand tegen elektriciteit door het het leven weefsel. Dit is een andere eigenschap van Dr. Arrivo die elektriciteit om op de huid zacht aanpast te zijn.


 

 

Specificatie:

 

Elektriciteit: 100V-240V

Frequentie: 50Hz/60Hz

Wattage: 10W

Outputfrequentie: 90Khz

LEIDENE golflengte: 415nm/450nm

Eenheidsgewicht: 150g

Grootte: 130x70x50mm

 

 

De tijdmeester bevat 2 paren bipolaire elektrouiteinden en 16 stukken UV LEIDENE lampen. Het behandelingsgebied bereikt 7cm diameter en u kunt snelle en snelle behandeling op geheel lichaam doen. De mensen voelen een klein warm, comfortabel beetje en ontspannen tijdens de behandeling. Geen pijn, geen kwaad. Het huidproduct (b.v. essentie) zou moeten worden toegepast. En de Tijdmeester zou helpen villen om de producten efficiënter te absorberen. De dagelijkse behandeling is beschikbaar. Ongeveer 10 minuten de behandeling kan elke dag scherp lichaam, vlotte huid en jong gezicht houden.

 

 

* Tijdmeester die met 4 technologieën met Electroportion, Mesoporation, leiden & Elektrospierstimulatie wordt gecombineerd.
* 4 elektrouiteinden en 16 stukken LEIDENE lampen voor behandeling.
* Dagelijkse huidzorg voor lichaam & gezichtstherapie. Eindetijd die door uw huid vloeien.
* De handige Tijdmeester die gemakkelijk is rond te dragen, behandeling vervult overal altijd.
* Geniet thuis huid van zorg met interne ervaring.

 

Contactgegevens
Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)