Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHaar Voedende Vloeistof

Natuurlijk Hyaluronate-Natrium, Natrium Hyaluronic Zure Medische Rang

Certificaat
China Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd. certificaten
China Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd. certificaten
Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Goede kwaliteit, Goede prijs, de Goede dienst!

—— Emma simankovich

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Ik ben online Chatten Nu

Natuurlijk Hyaluronate-Natrium, Natrium Hyaluronic Zure Medische Rang

China Natuurlijk Hyaluronate-Natrium, Natrium Hyaluronic Zure Medische Rang leverancier
Natuurlijk Hyaluronate-Natrium, Natrium Hyaluronic Zure Medische Rang leverancier

Grote Afbeelding :  Natuurlijk Hyaluronate-Natrium, Natrium Hyaluronic Zure Medische Rang

Productdetails:

Plaats van herkomst: China

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: Paypal, Bankrekening, Western Union, Geldgram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

hyaluronic acid

,

sodium hyaluronate

Productomschrijving:
Het natrium hyaluronate, of Hyaluronic zuur (HA) zijn één die soort polysacchariden uit de eenheden van de herhalingsdisacharide van n-Acetylglucosamine wordt samengesteld en glucuronic zuur Commercieel Ha is algemeen zijn natrium zoute vorm. Het natrium hyaluronate is het belangrijkste water handhavend substanties in menselijke huid. Het slechte het leven milieu en het verouderen kan de daling veroorzaken van Ha-inhoud van huid, kan het meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in water houden, en dientengevolge wordt het water die capaciteit van de huid handhaven verzwakt en de verwante droog en ruwe blikken. Één van de belangrijkste oorzaken van huidseniliteit is ook de daling van polysacchariden, zoals Ha. De speciale structuur kenmerkend van Ha maakt het heeft hoogte bevochtigend en hebben de watergehalte reguating functie en zijn oplossing hoge visco-elasticiteit en gladheid. Wanneer Ha-de oplossing op de oppervlakte van huid wordt toegepast, kan het een lucht permeabele laag vormen en de huid vochtig en vlot houden. Het kleine molecuulgewicht Ha kan in dermis laag doordringen, volledig met water combineren, de microcirculatie van het huidbloed en voedende absorptie bevorderen en normaal metabolisme handhaven, en dientengevolge speelt het een rol van rimpel verwijderend, kijkt verbeterend en gezondheid het beschermen.
*Food rang Ha
Ha-de inhoud is over 15g in een menselijk lichaam. Het speelt een belangrijke rol in menselijke biologische activiteit. Met de daling van Ha-inhoud van huid, wordt het water die capaciteit van de huid behouden verzwakt, kijkt de huid ruw en rimpel. De daling van Ha van andere apparaten zal leiden tot artritis, arteriosclerose, plus wanorde en hersenenatrophy. Alles bij elkaar zal de daling van Ha van menselijk lichaam leiden tot voorbarige seniliteit.

Mondeling Ha kan Ha-inhoud in menselijk lichaam verhogen, deficiëntie van Ha leveren. Door Ha te verteren en te absorberen, kan de huid tot de vochtige, vlotte, zachte en rijke lente worden gemaakt. Mondeling Ha kan menigteseniliteit uitstellen; verhinder artritis, arteriosclerose, plus wanorde en hersenenatrophy. Mondeling Ha kan één hoogtepunt van bonen maken en rijk aan de jeugdenergie zijn.

*Cosmetic rang Ha
Ha is een natuurlijke biotische component, wijd bestaand in huid en een ander weefsel. Het heeft opmerkelijke vochtigheids houdende capaciteit, dus geroepen Natuurlijke Moisturing-Factor (NMF) in de wereld. Het is de beste die component in schoonheidsmiddelen voor vochtigheid wordt gebruikt die in de aard houden.
Toen Ha op de huid van toepassing was, kan macromolecular Ha een lucht permeabele dunne laag vormen en de huid vlot en vochtig houden, en de huid beschermen tegen bacteriën, stof, en ultraviolette straal. Met laag - moleculair Ha die in lederhuid doordringen, zal het lichtjes bloedhaarvaten vergroten, zal omloop van bloed verzenden, zal intermediaire metabolisme en voedings absorberende capaciteit van huid verbeteren, waarbij rimpels worden geëlimineerd, de elasticiteit van de huid wordt verhoogd en vertragend zijn het verouderen. Ha kan ook hyperplasia van epidermiscel, schone zuurstof vrije basis bevorderen, breuk van huid verhinderen en rehabiliteren. Zijn waterige oplossing heeft zeer hoge viscositeit die kan maken water geven dikker geworden. De room door middel van het emulgeren van Ha met olie wordt gemaakt is fijn en homogeen met stabiele emulsifiction die.
Ha is de beste natuurlijke bevochtigende die component in schoonheidsmiddelen wordt gebruikt. Het heeft een goede Verenigbaarheid

en kan in diverse schoonheidsmiddelen zoals room, lotion worden toegevoegd. kosmetische water, essentie, melk het forfacewashing, vloeistof voor bad, de was van het agentforhaar en bescherming, mousse, lippenstift. De opgenomen hoeveelheden zijn ongeveer 0.05%-0.5%

*Medical rang Ha
Ha is het belangrijkste onderdeel dat menselijke intercellulaire substantie, synovia van vitreumverbindingen, enz. samenstelt. Het kan water behouden, intercellulaire ruimte houden, osmotische druk aanpassen, rehabilitatie van cellen smeren en bevorderen. In zijn waterige oplossing, een onderstel van carboxyl en hydroxy in zijn moleculair, die waterstof het plakken in molecule en tussen molecules kan vormen, waarbij tot het wordt gemaakt een krachtig water dat actie houdt. Het kan water meer dan veelvoud plakken 400. In hogere consistentie, Ha waterige oplossing heeft hoge visco-elasticiteit wegens zijn molecules complexe drie netwerkrangen vormen. Als belangrijkst onderdeel van intercellulaire substantie, betreft Ha direct de overdracht van uitwisseling van elektrolyt binnen en buiten cellen, toont de filteractie van fysieke en moleculeinformatie aan. De macromolecule Ha kan cellen beweging, hyperplasia, desintegratie en engulfment verhinderen, terwijl lage olecule Ha bevorderingswerking heeft.
Ha heeft eigenaardig fysiek en chemisch bezit en biologische die werking, wijd in geneeskunde wordt gebruikt. Het kan als viscoelastic agent die in kunstmatig kristal worden gebruikt in oculaire chirurgie, als vullingsagent in osteoartritis, ook als agent in oogdalingen plant. Het heeft goede werking van adhesiepreventieve maatregelen in surgerical verrichtingen en helende besnoeiingen op huid. De samenstelling van Ha en andere drug, het additief kan de actie maken van drug het vertragen. Met de ontwikkeling van medische technologie. Ha zal wijder gebruikt worden in geneeskunde
Producteigenschap:
Door Ha te verteren en te absorberen, kan de huid tot de vochtige, vlotte, zachte en rijke lente worden gemaakt. Mondeling Ha kan menigteseniliteit uitstellen; verhinder artritis, arteriosclerose, plus wanorde en hersenenatrophy. Mondeling Ha kan één hoogtepunt van bonen maken en rijk aan de jeugdenergie zijn.
Ha is de beste natuurlijke bevochtigende die component in schoonheidsmiddelen wordt gebruikt. Het heeft een goede Verenigbaarheid
en kan in diverse schoonheidsmiddelen zoals room, lotion worden toegevoegd. kosmetische water, essentie, melk het forfacewashing, vloeistof voor bad, de was van het agentforhaar en bescherming, mousse, lippenstift.
Ha heeft eigenaardig fysiek en chemisch bezit en biologische die werking, wijd in geneeskunde wordt gebruikt. Het kan als viscoelastic agent die in kunstmatig kristal worden gebruikt in oculaire chirurgie, als vullingsagent in osteoartritis, ook als agent in oogdalingen plant. Het heeft goede werking van adhesiepreventieve maatregelen in surgerical verrichtingen en helende besnoeiingen op huid. De samenstelling van Ha en andere drug, het additief kan de actie maken van drug het vertragen. Met de ontwikkeling van medisch. Hyaluronic zuur is een natuurlijk polysaccharide (grote suikermolecule) dat in diverse weefsels voorkomt (huid, synovial vloeistoffen van verbindingen, bindweefsels). Verantwoordelijk voor weefsel houden de hydratie, smering, & de weefselstabiliteit, 500 keer zijn eigen gewicht van water.
Onze Productspecificatie/Modellen:
1. Hyaluronic zuur van de voedselrang
2. Kosmetisch Rang Hyaluronic zuur
3. Van de injectierang (Pharm-Rang) Hyaluronic zuur
Onze producten zijn superieure kwaliteit met concurrerende prijs.
MSDS, COA, CTFA-naam, HS code, kan per e-mail als uw verzoek worden verstrekt.
Toepassing:
de huid van 1.Moisturizes &rejuvenates
2.Smooths voorbarige lijnen/rimpels
3.Lubricates & kussensverbindingen
4.Medical injectie en Behandeling
Verpakking:
1. 100g/200g plastic Fles
2. 100g/200g foliezak
3. 1KG foliezak
4. 25KG vezeltrommel
Commerciële Termijnen:
OEM: Toegelaten
Betaling tems: Bankoverdracht, T/T, Western Union, Geldgram.
Het verschepen termijn: Internationale uitdrukkelijke post (TNT, EMS, DHL, Fedex, met geregistreerd het volgen aantal, deurlevering)
Levertijd: 5-15 werkdagen aan wereldwijd (volgens de hoeveelheid van uw orde, als u grote OEM aangepaste orde hebt,
wij zullen de de verkoopprijs en levertijd voor onze klant. opnieuw berekenen)
Terugkeerbeleid: Wij zullen uw geld terugkeren als onze producten geen goed effect hebben.
Wij pogen onze klant te verstrekken de beste dienst. Wij geloven in eerlijkheid en integriteit in zaken,
en het is ons uiteindelijk doel van Company s om onze klant te verstrekken de beste dienst.

Contactgegevens
Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)