Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Certificaat
China Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd. certificaten
China Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd. certificaten
Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Goede kwaliteit, Goede prijs, de Goede dienst!

—— Emma simankovich

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Ik ben online Chatten Nu

JOJOBA OLIE GOLDED

JOJOBA OIL GOLDED
JOJOBA OIL GOLDED

Grote Afbeelding :  JOJOBA OLIE GOLDED

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pioneer herb
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 23 kg
Verpakking Details: 25kg/drum, 180kg
Levertijd: 3 dagen
Betalingscondities: TT, Western Union
Levering vermogen: 200000kg
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

JOJOBA OLIE GOLDED

,

JOJOBA OLIE

,

ONGERAFFINEERDE JOJOBA OLIE GOLDED

JOJOBA OLIE GOLDED

Verschijning: Geurloze Gloden Duidelijke Olie
Verpakking: 25 kg/drum
Toepassing: Huidzorg en haarverzorging, dragerolie

INIC-Naam: Olie van het Simmondsia Chinensis Zaad

Commerciële Naam: Jojoba (Gouden) Olie

Synoniemen: Chinensis Buxus, Simmondsia-californica Nutt.

CAS #: 61789-91-1

Beschrijving: Vloeibare Maagdelijke Olieachtige die Was, uit Natuurlijke Jojoba Zaden wordt verkregen

Productiemethode: Koude Persjojoba olie

Verwerkingstype: Ongeraffineerde jojoba olie

Verkregen uit: jojoba Zaden

Verschijning: Gouden aan bruinachtige gele vloeibare was.

JOJOBA de OLIE GOLDED is zeer gelijkaardig in samenstelling aan de menselijke natuurlijke huidoliën. De fysieke resultaten in minimaal kleurenniveau en een vrijwel geurloze plantaardige olie.

JOJOBA de OLIE GOLDED stelt hogere stabiliteit na verloop van tijd in vergelijking met andere oliën toe te schrijven aan de lage Jodiumindex tentoon.

JOJOBA de OLIE GOLDED past gemakkelijk, biedt diepe penetratie en significant vochtigheidsbehoud samen met hoge voedende eigenschappen toe aan.

JOJOBA de OLIE GOLDED herstelt droge, ontwaterde, en rijpe huid. Aangezien het anti-oxyderende eigenschappen heeft, kan het andere oliën verhinderen ranzig te gaan.

JOJOBA de OLIE GOLDED is geschikt voor allerlei cosmetische producten van

spoeling-van aan verlof-. Zijn hoog gehalte in unsaponifiables maakt tot het een uitstekende component om elasticiteit te kalmeren en te herstellen aan om het even welk droog huidgebied.

JOJOBA de OLIE GOLDED helpt om ontstoken huidvoorwaarden zoals psoriasis of om het even welke vorm van dermatitis te helen, en acne en olieachtige scalps te controleren.

Aromatische Beschrijving: Jojoba heeft de Gouden Dragerolie een prettige, zachte geur.

Absorptie: Gouden Jojoba leidt zal tot een barrière maar een satiny afwerking verlaten.

TOEPASSING

JOJOBA de OLIE GOLDED wordt gebruikt uitgebreid in schoonheidsmiddelen en is een uiterst populair alternatief aan vaseline, aangezien het uit installaties eerder dan uit fossiele brandstoffen wordt afgeleid. Zijn populariteit is des te meer toegenomen aangezien het unfashionable, en vaak onwettig is geworden om walviswalvisspek in zepen en cosmetische producten te gebruiken.

JOJOBA de OLIE GOLDED kan direct als huid en haar worden toegepast. Het kan ook gemakkelijk als actief ingrediënt of uitstekende drager in huid en haarverzorgingproducten worden opgenomen. De geadviseerde dosering is tussen 3 tot 10%.

JOJOBA de OLIE GOLDED kan ook direct als massageolie worden gebruikt. Het kan ook worden gebruikt gecombineerd met andere plantaardige oliën.

JOJOBA de OLIE GOLDED die uitgebreid als natuurlijk ingrediënt in schoonheidsproducten worden zoals lotions, shampoo en moisturisers, gebruikt wordt de olie ook gebruikt wijd in zijn zuivere die staat, aangezien het eigenschappen zeer gelijkend op de vetafscheiding heeft in onze eigen huid wordt geproduceerd dit tot het een prachtige moisturiser maakt, die niet vettig en gemakkelijk geabsorbeerd is.

JOJOBA de OLIE GOLDED heeft ook fantastische fungicideeigenschappen.

Jojoba het Gouden blik van de Dragerolie aan andere drageroliën wordt toegevoegd om houdbaarheidsperioden uit te breiden, en een gemeenschappelijke olie in de aromatherapy industrieën wegens het geworden is de uitstekende eigenschappen van de huidzorg.

Jojoba is de Gouden Dragerolie minder gewenst in kosmetische productie; niettemin, in toepassingen die niet gevoelig voor verkleuring of geur zijn, Gouden wordt Jojoba nog algemeen gebruikt.

De massagetherapeuten kunnen kleine bedragen in hun mengsels van de dragerolie gebruiken, maar aangezien het poriën zal belemmeren, is zijn toepassing beperkt.



Contactgegevens
Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)